Nieuws

De ouders zijn welkom om 16u om samen met hun kind een activiteit mee te doen. Kijk goed op de affiche waar dat doorgaat per tak.
Daarna is iedereen welkom voor een drankje en volksspelen.

Stuur een mailtje naar givers@scoutingroeselare.be of bestel ze bij leden en leiding!

Beste leden, ouders en sympathisanten

Scouts Roeselare heeft dit jaar 7 leden die meegaan op de World Scout Jamboree in West-Virginia, USA.

Hey daar stelletje landrotten!

17 november vanaf 17u meren we met onze zuipschuit aan op het Scoutshof.
Van al die zoute vis en zand krijg ne mens nogal eens dorst niewaar!?

Heb je zin in lekkere paaseitjes van goede kwaliteit?

De jojo's maakten deze prachtige foto tijdens een van hun activiteiten het afgelopen trimester. Ze wonnen er overtuigend de foto van de maand voor december mee!

Proficiat aan de jojo's!

We hopen jullie massaal te mogen verwelkomen op het oudercafé zaterdag 18 november na de activiteit!

De Givers van scouting Roeselare organiseren op zaterdag 28 oktober opnieuw een streekbierenavond t.v.v. hun grootkamp naar het buitenland!

Vaak gaat een nieuw scoutsjaar gepaard met een nieuw scoutshemd. Of je wilt je hemd dit scoutsjaar echt eens helemaal in orde hebben. Maar, pfff... Al die tekentjes! Waar moeten die toch allemaal hangen?!

Subscribe to Nieuws