Neem snel een kijkje in de bijlage voor meer info!

We nodigen jullie graag allemaal uit om samen met ons de start van het nieuwe werkjaar te vieren tijdens onze Groepsfeesten op 14 en 15 september. We beloven ook dit jaar weer voor een weekend boordevol plezier voor jong en oud te zorgen!

Het werkjaar is voorbij gevlogen, de kampen zijn goed verlopen en de leiding warmt zich stilletjesaan op voor een nieuw werkjaar.

De ouders zijn welkom om 16u om samen met hun kind een activiteit mee te doen. Kijk goed op de affiche waar dat doorgaat per tak.
Daarna is iedereen welkom voor een drankje en volksspelen.

Stuur een mailtje naar givers@scoutingroeselare.be of bestel ze bij leden en leiding!

Beste leden, ouders en sympathisanten

Scouts Roeselare heeft dit jaar 7 leden die meegaan op de World Scout Jamboree in West-Virginia, USA.

Hey daar stelletje landrotten!

17 november vanaf 17u meren we met onze zuipschuit aan op het Scoutshof.
Van al die zoute vis en zand krijg ne mens nogal eens dorst niewaar!?

Heb je zin in lekkere paaseitjes van goede kwaliteit?

De jojo's maakten deze prachtige foto tijdens een van hun activiteiten het afgelopen trimester. Ze wonnen er overtuigend de foto van de maand voor december mee!

Proficiat aan de jojo's!

Subscribe to Nieuws