Nieuws

Voor nieuwe leden die zich willen inschrijven in de leukste jeugdbeweging van Roeselare vindt er een inschrijvingsmoment plaats tijdens onze groepsfeesten op 17 september vanaf 13:00 op 't Scoutshof (Gryspeerdtshof 15a).

De inschrijvingen voor 2022-2023 zullen plaatsvinden op onze jaarlijkse groepsfeesten, Bar Rolarius (16-17-18 sept). Meer info volgt op onze facebookpagina 'Scouting Rolarius', hou deze dus zeker goed in de gaten!

De leiding wenst jullie een warme en gezellige Kerst toe, geniet er met volle teugen van!
Wij zien jullie graag terug in het weekend van 15 en 16 januari.

Tot volgend jaar!

De inschrijvingen voor volgend werkjaar vinden plaats op onze Groepsfeesten. Dit weekend vol feest, activiteiten, versnaperingen... is van 17-18-19 september op 't Scoutshof.

Op volgende afbeelding vinden jullie een oplijsting van de huidige coronamaatregelen met betrekking tot het jeugdwerk!

SCOUTING TIJDENS CORONA

Beste ouders, leden en sympathisanten

We beslisten met de voltallige leidingsploeg om dit semester geen fysieke activiteiten meer aan te bieden.

We nodigen jullie graag allemaal uit om samen met ons de start van het nieuwe werkjaar te vieren in Bar Rolarius van 10 tot en met 13 september.

Beste ouders, leden en sympathisanten,

Subscribe to Nieuws