Nieuws

De inschrijvingen voor volgend werkjaar vinden plaats op onze Groepsfeesten. Dit weekend vol feest, activiteiten, versnaperingen... is van 17-18-19 september op 't Scoutshof.

Op volgende afbeelding vinden jullie een oplijsting van de huidige coronamaatregelen met betrekking tot het jeugdwerk!

SCOUTING TIJDENS CORONA

Beste ouders, leden en sympathisanten

We beslisten met de voltallige leidingsploeg om dit semester geen fysieke activiteiten meer aan te bieden.

We nodigen jullie graag allemaal uit om samen met ons de start van het nieuwe werkjaar te vieren in Bar Rolarius van 10 tot en met 13 september.

Beste ouders, leden en sympathisanten,

Neem snel een kijkje in de bijlage voor meer info!

We nodigen jullie graag allemaal uit om samen met ons de start van het nieuwe werkjaar te vieren tijdens onze Groepsfeesten op 14 en 15 september. We beloven ook dit jaar weer voor een weekend boordevol plezier voor jong en oud te zorgen!

Het werkjaar is voorbij gevlogen, de kampen zijn goed verlopen en de leiding warmt zich stilletjesaan op voor een nieuw werkjaar.

Subscribe to Nieuws